Balık yemi konusunda sektörün öncüsü olan ABL Foods, bu uzmanlığını balık yetiştiriciliğine taşımaya karar vererek 2009 yılında İzmir Karaburun’da çipura, levrek üretimine başlamıştır. 950 ton kapasite ile başlayan yatırım bu gün geldiğimiz noktada 10.000 ton kapasiteye ulaşarak sektörün önde gelen üreticilerinden biri haline gelmiştir. 2014 yılında yapılan genişleme yatırımı ile çipura levrek üretiminin yanı sıra alabalık üretimine de başlanarak, Kayseri ve Muğla’da olmak üzere toplam 10,000 tonluk alabalık üretim kapasitesine ulaşılmıştır. Deniz balıkları yetiştiriciliği, balıkların doğal ortamlarında büyümesini sağlayan açık deniz (offshore) sistemlerde gerçekleştirilmektedir.
Balıkların üretim süreçlerinde su kontrolü, sağlık durumları ve besleme raporları rutin olarak kayıt altına alınır. Böylelikle balıkların hangi koşullarda ve ne kadar sürede üretildiği, neyle beslendiği gibi konulara kolayca ulaşılabilmektedir. Büyüyen kapasitelere paralel olarak tüm balık çiftliklerinde üretim, izlenebilirlik ve sürdürebilirlik uygulamalarıyla gelecek nesilleri düşünen, sağlıklı, kaliteli, çevreye saygılı ve müşteri odaklı olarak gerçekleştirilmektedir.